Kiiltomato.net etsii päätoimittajaa

KiiltomatoKiiltomato.net – Lysmasken on kirjallisuuskritiikin verkkolehti, jota julkaisee Lukukeskus ry. Kiiltomadossa ilmestyy viikottain 2-4 arviota uusista kirjoista sekä kuukausittainen pääkirjoitus. Verkkolehden kritiikkiarkistossa on yli 2800 arviota 13 vuoden ajalta.

Kiiltomatoon etsitään päätoimittajaa 1.9.2014 alkaen. Päätoimittaja tilaa, editoi ja julkaisee suomenkieliset kritiikit ja pääkirjoitukset sekä ylläpitää avustajaverkostoa. Päätoimittajalta edellytetään vahvaa kirjallisuuden tuntemusta, kokemusta toimittamisesta ja kritiikin kirjoittamisesta, hyviä yhteistyötaitoja sekä raikasta otetta elävän kirjallisuuden verkkolehden uudistamiseen. Arvioitavien kirjojen ja pääkirjoitusten suunnittelussa avustaa toimituskunta.

Päätoimittajan tehtävä on freelance-työtä, joka perustuu toimeksiantosopimukseen. Tekijä hoitaa tehtäviä omissa työtiloissaan ja omilla työvälineillä. Lukukeskus vastaa Kiiltomadon rahoituksesta ja apurahahakemuksista yhteistyössä päätoimittajan kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lukukeskuksen toiminnanjohtaja Anu Laitila
ke 28.5. ja ke 4.6. klo 13-16 puh. 040 5647194
Hakemukset lähetetään osoitteeseen seija.haapakumpu@lukukeskus.fi ma 9.6.2014 klo 12 mennessä. Haastattelut pidetään ma 23.6.2014 Lukukeskuksen toimitiloissa.