Koti >

Kirjailijavierailut-liittymislomake

  Lukukeskuksen vierailupalvelun kirjailijatiedot

  Kiitos, että esittelysi on mukana Lukukeskuksen vierailupalvelussa ja olet näin edistämässä lukemista ja kiinnostusta kirjallisuutta kohtaan!

  Vierailupalvelun tärkein sisältö on ajanmukaiset ja päivitetyt esittelynne. Päivitäthän säännöllisesti oman esittelysivusi ja varmistat, että se on ajantasalla. Voit lähettää meille pieniä päivitettäviä tietoja sähköpostilla: suvi.alanko(at)lukukeskus.fi

  Jos täytät lomaketta ensimmäistä kertaa tai haluat päivittää tietojasi useampaan kohtaan, täytäthän kaikki pyydetyt kohdat ja vastaat kysymyksiin siinä muodossa, kuin haluat vastauksien näkyvän tietokannassa.

  Lukukeskus vie tiedot varsinaiseen vierailupalveluun, uudet tiedot eivät siis ole heti näkyvissä. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja: suvi.alanko(at)lukukeskus.fi. Tällä hetkellä käsittelyaikamme on n. kolme viikkoa.

  Emme luovuta kirjailijavierailupalveluun liittyvän henkilön yhteystietoja kolmansille osapuolille ilman perusteltua syytä. Luovutamme esiintyjän sähköpostin ja puhelinnumeron tilaajalle yhteydenottoa varten, kun sopimus vierailusta on tehty.

   

  Mallikuva

  Esimerkki profiilin esikatselusta.

  Kuva*

  Kuva: Varmistathan, että palvelussa on ajantasainen ja hyvälaatuinen kuva. Kirjailijat näkyvät ensisijaisesti kuvallaan palvelun hauissa ja nostoissa, minkä vuoksi palveluun ei lisätä esittelyjä ilman kuvaa. Useat vierailujen tilaajat haluavat myös markkinoida vierailuasi omissa kanavissaan. Tilaajat käyttävät siihen lataamaasi painokelpoista kuvaa. Jos mahdollista, pyydä siis kustantajalta painokelpoinen kuva ja lupa sen jakamiseen.

  Maksimi tiedostokoko 15 Mt, suositeltava tiedostomuoto jpg, mielellään RGB-muodossa.


  Mallikuva

  Malliprofiilikuva. Huomaathan että kuva on vertikaalinen.

  Tietoja säilytetään ainoastaan Lukukeskuksen vierailupalvelun ylläpitoon eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Lähetetyt viestit liittyvät tilaajapalveluun ja sen toimintaan kirjailijan näkökulmasta. Emme lähetä mainos- tai markkinointiviestejä. Tilaajapalvelun rekisteriseloste: www.lukukeskus.fi/kirjailijavierailut/tilaajapalvelun-rekisteriseloste/


  Huom! Lomakkeen lähetyksessä voi kestää kauan, älä paina nappia uudestaan kun lähetys on käynnissä