Lukufiilikselle kunniamaininta Vuoden laatulehti -kilpailussa

Kunniamaininnan vastaanottivat toimitussihteeri Salla Simukka, taittaja Heikki Sallinen ja päätoimittaja Vilja-Tuulia Huotarinen

Nuorten kirjallisuuslehti Lukufiilis on saanut kunniamaininnan Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liiton Kultti ry:n laatulehtikilpailussa. Laatulehtipalkinto jaettiin nyt kuudennen kerran.  Kilpailuun osallistui 70 Kultin jäsenlehteä. Vuoden laatulehtipalkinto myönnettiin Suomen Luonto -lehdelle ja toinen kunniamaininta Photo Raw -lehdelle.

Palkintoraadin mukaan Lukufiilis luo uudelle lukija- ja kirjoittajasukupolvelle tärkeän foorumin, jolla on pitkälle kantavaa yhteiskunnallista merkitystä. Nuorten tekemä lehti tuottaa kirjoituskokemuksia ja onnistumisen mahdollisuuksia. Lukufiilis on oikea, hyvin tehty lehti, ja viimeaikaiset uudistukset ovat erittäin onnistuneita. Sitä lukiessa tulee hyvälle tuulelle!

Raadin muodostivat ostopäällikkö Pasi Somari Akateemisesta Kirjakaupasta, Lahden ammattikorkeakoulun muotoiluinstituutin opettaja, graafikko Christoffer Leka ja aikakauslehtijournalismin professori Maija Töyry Aalto-yliopistosta.

Lisätietoja:
Lukukeskus
toiminnanjohtaja Anu Laitila
anu.laitila(at)lukukeskus.fi  p. 040 564 7194

Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry.
toiminnanjohtaja Hanna Kaisa Hellsten
hanna.hellsten(at)kultti.net, p. 044 210 3445