Lukukeskus hakee määräaikaista tiedottajaa

Lukukeskus etsii tiedottajaa äitiysloman sijaiseksi 1.3.2015 – 15.2.2016. Tiedottaja vastaa Lukukeskuksen viestinnästä yhdessä toiminnanjohtajan kanssa.

Tehtäviin kuuluvat:

– tiedotus Lukukeskuksen sidosryhmille
– mediatiedotus
– verkkosisältöjen suunnittelu ja tuottaminen
– kontaktiverkoston ylläpito
– Lukukeskuksen vuosittaisen kampanjan Lukuviikon ohjelman suunnittelu yhdessä tuottajan ja toiminnanjohtajan kanssa ja sen järjestelyistä vastaaminen
– messuosallistumisten, yritysyhteistyön, kampanjoiden ja markkinointitapahtumien suunnittelu yhdessä toiminnanjohtajan kanssa ja niiden viestinnästä vastaaminen
– kirjailijavierailuihin liittyvä viestintä yhdessä tuottajan kanssa
– osallistuminen Lukukeskuksen lehtien uudistamiseen ja niiden markkinointiin
– Lukukeskuksen kansainvälisten hankkeiden viestintä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja laaja-alaista viestintäalan työkokemusta. Erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi arvostamme muuta kielitaitoa (englanti, ruotsi). Suomalaisen kirja-, kustannus-, koulutus- sekä media-alan tuntemus ja kontaktit alan toimijoihin lasketaan eduksi. Tehtävän toteuttaminen vaatii hyvää projektihallintakykyä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ymmärrystä erilaisista viestintä- ja markkinointikanavista, verkko-osaamista sekä itsenäistä ja avointa asennetta monipuolisten tehtävien toteuttamiseen.

Tarjoamme kokoaikaisen ja monipuolisen työn, tiiviin ja idearikkaan työporukan, kehittämiseen rohkaisevan ilmapiirin ja näköalapaikan kirjallisuuden ja lukemisen asiantuntijajärjestössä!

Haemme äitiysloman sijaista 1.3.2015 – 15.2.2016. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen toimitetaan 13.2.2015 mennessä:
Ilmi Villacís, Lukukeskus, Villa Kivi, Linnunlauluntie 7, Helsinki 00530 tai ilmi.villacis@lukukeskus.fi

Tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtaja Ilmi Villacís 040 830 5936
maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16-17.30

Tiedusteluihin käytännön työtehtävistä vastaa tiedottaja Saara Oranen 044 566 1903
keskiviikkona 4.2. klo 11.30-12.30 sekä ke 11.2. klo 11-12.

dev.mediapool.fi/lukukeskus