Lukukeskus hakee talous- ja hallintosihteeriä

Haussa monipuolinen, omatoiminen ja iloinen talous- ja hallintorutiinien osaaja.

Tehtävä sisältää mm. laskutusta, kirjanpidon valmistelua ja arkistointia, budjettiseurantaa ja palkanlaskentaa, muistioiden ja raporttien kirjoittamista ja asiakaspalvelutyötä. Lisäksi tehtäväsi on avustaa muuta henkilökuntaa käytännön toimistorutiineissa. Toimit aktiivisesti ja itsenäisesti yhteistyössä muun Lukukeskuksen henkilökunnan kanssa ja työtehtäväsi muotoutuu viime kädessä joustavasti työyhteisön ja oman persoonasi mukaan.

Tehtävässä edellytetään varteenotettavaa taloushallinnon työkokemusta ja alan koulutusta. Tehtävä edellyttää järjestelmällisyyttä, kykyä omaksua moninaisia vaihtelevia tehtäviä sekä kykyä hallita itsenäisesti kokonaisuuksia vastuukentälläsi. Käytät sujuvasti Exceliä ja muita nykyaikaisia tietojärjestelmiä. Etua on ruotsin- ja englanninkielen taidoista, vuorovaikutustaidoista ja projektihallinnan kokemuksesta. Lukukeskuksen toimialan tuntemus ei ole välttämätöntä mutta kiinnostus alaa kohtaan auttaa.

Tarjoamme monipuolisen työn kannustavan ja asiantuntevan pienehkön työyhteisön jäsenenä. Tehtävä on vakituinen. Palkka on kokemuksesta ja osaamisesta riippuen 2400-2600 euroa kuussa. Työpaikka sijaitsee Helsingissä. Hakuaika on 26.11.2018 saakka. Työ alkaa joulukuussa tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ilmi Villacís: puh. 040 8305936, ilmi.villacis@lukukeskus.fi