Lukukeskus Turun kirjamessuilla

Lukukeskus on mukana Turun kirjamessuilla 4.-6.10. osastolla A42

Ohjelma:
PE KLO 10-14
Kirjallista ongintaa lapsille! Lastenlehti Vinskin tekijät järjestävät jo toista vuotta suosittua kirjallista tehtäväongintaa.

PE KLO 11.15-11.45, Turun Äidinkielenopettajien osasto
Lukufiilis-väittely

LA KLO 10-14
Kirjallista ongintaa lapsille! Lastenlehti Vinskin tekijät järjestävät jo toista vuotta suosittua tehtäväongintaa.

KLO 14.30-15
Bloggaajailtapäivä: Suositut kirjabloggaajat kertovat työstään ja uudesta Rivien välissä –teoksestaan. Hanna Pudas ja Katja Jalkanen pitävät huippusuosittuja blogeja Kirjainten virrassa ja Lumiomena. Heiltä on myös juuri ilmestynyt Suomen ensimmäinen kirjablogeja käsittelevä teos Rivien välissä (Avain). Katja ja Hanna vierailevat Lukukeskuksen osastolla kertomassa bloggaamisesta, kirjoista sekä signeeraamassa teostaan.

SU KLO 12.20, FIORE-LAVA
Kirja joka muutti elämäni -teoksen keskustelu. Lukukeskuksen toiminnanjohtaja Anu Laitila ja WSOY:n kustannustoimittaja Silja Koivisto esittelevät teosta, joka sisältää lukijoiden, kirjailijoiden ja yhteiskunnallisten vaikuttajien omakohtaisia tarinoita elämään vaikuttaneista kirjoista. Haastateltavana kirjailija Juha Itkonen, joka kertoo suhteestaan Edith Södergranin tuotantoon.

Lukukeskuksen messuosastolla on myös mahdollisuus tilata kirjailija vierailemaan koulussa tai kirjastossa erikoishintaan.