Etusivu >

Kirjailijavierailulla Lukukeskus tuo kirjailijan ja lukijan yhteen

Lukukeskus välittää kirjailijavierailuja esimerkiksi kouluihin, kirjastoihin, kulttuuritapahtumiin, juhliin tai muihin yksityistilaisuuksiin. Kirjailijavierailuja järjestetään vuosittain yli 1500.

”Kirjailija kertoi valloittavasti ja mielenkiintoisesti omista vaiheistaan kirjoittajana.  Osallistujien mielestä aika loppui kesken, mikä on tietenkin aina hyvä merkki. En keksi, miten vierailu olisi voinut olla onnistuneempi. Kuulijoita oli paljon ja palaute heiltäkin jälkeenpäin oli ainoastaan myönteistä.”

”Esitys oli mielenkiintoinen ja kirjailija osasi pitää yleisön otteessaan. Yleisö pystyi vapautumaan ja kyseli sekä kommentoi reippaasti. Leppoisa ja lämmin tapahtuma.”

Tilaajapalvelussa valovoimaisia esiintyjiä

Kirjailijavierailupalvelustamme löydät 1000 kirjailijan tiedot, aina sarjakuvataiteilijasta kaunokirjailijaan, runoilijaan tai esimerkiksi näytelmäkirjailijaan.

Kirjailijavierailupalvelun avulla on helppo etsiä kirjailijaa lajityypin tai paikkakunnan mukaan. Kaikki kirjailijamme ovat ammattitekijöitä. Palvelun avulla tilaus sujuu helposti ja vaivattomasti. Lukukeskus neuvottelee kirjailijan kanssa esiintymisen ajankohdan, palkkion, matkustustavan ja muut yksityiskohdat – tilaajana sinun ei tarvitse kuin kertoa haluamasi ajankohta ja kirjailijatoiveesi, sekä vierailuun liittyvät yksityiskohdat.

Kirjailijan kanssa vierailusta ja sen yksityiskohdista sovitaan aina tapauskohtaisesti, Lukukeskus hoitaa yhteydenpidon tilaajan kanssa.

Siirry tilaamaan kirjailija

Hinnat ja laskutus

Lukukeskus huolehtii kaikista maksamiseen liittyvistä käytännön asioista. Toimiessaan Lukukeskuksen kanssa tilaaja ja kirjailija voivat varmistua käytännön asioiden sujumisesta. Vierailun jälkeen Lukukeskus laskuttaa tilaajaa ja maksaa kirjailijan palkkion. Lukukeskuksen palvelumaksu kattaa vierailuun liittyvät selvitys- ja paperityöt. Suositushinnastomme löytyy täältä

Tietoa kirjailijoille

Kirjailija, lue lisää vierailuista ja miten liittyä tilaajapalveluun sekä tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Virtuaalivierailut

Kirjailija voi vierailla myös virtuaalisesti! Haluaisiko luokkasi haastatella Eppu Nuotiota Berliinissä? Tai kiinnostaisiko päästä kurkistamaan Terhi Rannelan punaiseen työhuoneeseen? Entä miten elokuvaohjaajaksi opiskeleva Aleksi Delikouras itse esiintyy videokuvan välityksellä?

Tilaa koulullesi tai vaikka paikkakunnan usealle koululle ja kirjastolle samaan aikaan virtuaalinen kirjailijavierailu! Vierailulle voi osallistua useasta paikasta yhtä aikaa ja jakaa kustannuksia.
Lue lisää

Anna palautetta

Kehitämme kirjailijavierailuja jatkuvasti, siksi palautteesi on meille tärkeä! Voit täyttää palautelomakkeen täällä