Etusivu >

Kirjailijavieras päiväkotiin

Kirjailijavieras päiväkotiin

Kirjailijavierailu on tutkitusti toimiva keino innostaa lasta lukemisen ja tekstien pariin. Vierailut sopivat monenlaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Kirjailijavierailulla lastenkirjailija voi lukea omaa tekstiään ääneen tai pitää vaikka lorupajaa. Päiväkotien tarinatuokioissa lapsi oppii tarinan ja sanojen kautta. Kirjailija voi vierailla myös esimerkiksi vanhempainillassa puhumassa lukemisen merkityksestä.

Kiinnostaisiko kutsua vierailulle esimerkiksi suosittujen Prinsessa Pikkiriikki -kirjojen tekijä tai Supermarsu-hahmojen luoja Paula Noronen? Tai miltä kuulostaa interaktiivinen, tähdistä ja avaruudesta kertova vierailu? Kirjailija Katri Tapola pitää satutyöpajoja peruskouluun valmistaville luokille. Veera Salmen Sorsa Aaltonen ja lentämisen oireet -työpaja sopii eskari-ikäisille.

Lisää tekijöitä ja vaihtoehtoja löydät tilaajapalvelustamme. Tilaajapalvelussa on valittavissa 1000 kirjoittamisen ammattilaista ympäri Suomen kaunokirjailijoista käsikirjoittajiin ja kuvittajiin. Palvelun kautta tilaaminen käy vaivattomasti.

Kirjailija voi vierailla myös virtuaalisesti

Virtuaalisella vierailulla kirjailija on omalla työhuoneellaan tai siellä päin maailmaa, missä sattuu juuri silloin olemaan. Kirjailija näkee ja kuulee videoyhteyden kautta ryhmän, ja ryhmä vastaavasti kirjailijan. Virtuaalivierailun järjestäminen on helppoa, tarvitaan vain nettiyhteys, web-kamera ja tietokoneen äänentoisto ja mikrofoni.