Etusivu > Uutiset >

Haemme tiedottajaa

Haemme tiedottajaa

Tiedottajan keskeisin työtehtävä on Lukukeskuksen päivittäisen viestinnän suunnittelu ja toteutus. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka.

Haemme innostunutta ja oma-aloitteista tiedottajaa määräaikaiseen tehtävään. Tiedottajan keskeisin työtehtävä on Lukukeskuksen päivittäisen viestinnän suunnittelu ja toteutus. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka.

Lukukeskus on lukutaidon ja kirjallisuuden asiantuntijajärjestö, joka puolustaa kaikkien tasa-arvoista oikeutta lukemiseen ja lukutaitoon. Kokoamme tietoa lukemisesta ja lukutaidosta ja toimimme asiantuntijana kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Toteutamme lukemista edistäviä kampanjoita ja hankkeita. Välitämme kirjailijavierailuja ja julkaisemme kahta kirjallisuuslehteä.

Lukukeskuksessa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan ajankohtaisviestintää, johon kuuluu mm. järjestön sosiaalisen median julkaisukalenterin suunnitteleminen, kanavien päivittäminen sekä tiedotteiden ja uutiskirjeiden laatiminen eri kohderyhmille. Työsi sisältää myös vaikuttajaviestintää. Työtehtäviin kuuluu verkkosivujen päivittäminen sekä monipuolisten painomateriaalien tuottaminen yhdessä graafikoiden ja valokuvaajien kanssa. Vastuullasi on myös valtakunnallisen Lukuviikon viestintä huhtikuussa. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä Lukukeskuksen julkaisemien lehtien Kiiltomato-Lysmaskenin ja Lukufiiliksen toimituksien kanssa.

Tiedottajan työ on itsenäistä ja tehtävässä onnistuminen edellyttää oma-aloitteisuutta, mutta viestinnän kokonaisuuksia suunnitellaan yhdessä toiminnanjohtajan kanssa.

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä monipuolista kokemusta viestinnän tehtävistä. Toivomme näkemystä ja ymmärrystä viestinnän keinojen ja eri kanavien käytöstä, sosiaalisen median osaamista sekä taitoa tuottaa sujuvaa tekstiä ja sisältöjä nopeallakin aikataululla. Edellytyksenä työn onnistumiselle on suomen kielen erinomainen osaaminen ja hyvä englannin kielen taito. Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta, ideointitaitoa, organisointikykyä, hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä.

Luemme eduksi

  • kokemuksen mediatyöstä ja verkostot mediaan
  • kuva- ja video-osaamisen
  • kirjallisuuden tuntemuksen ja harrastuneisuuden
  • kirja-alan verkostot
  • ruotsin ja englannin kielen erinomaisen hallinnan

 

Tarjoamme merkityksellistä työtä lukemisen ja kirjallisuuden hyväksi inspiroivassa ja vaikuttavassa asiantuntijajärjestössä Villa Kivessä Töölönlahdella. Tiedottajan työssä on mahdollista päästä vaikuttamaan omaan työhönsä, kehittää osaamistaan ja saada näköalapaikka kirjallisuuden kentälle.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Lisätietoja tehtävästä toiminnanjohtaja Emmi Jäkkö, puh. 050 563 8998

26.10. klo 9-11 ja 31.10. klo 12-14

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo sähköpostitse 2.11.2022 mennessä palkkatoiveineen.

Hakemukset emmi.jakko@lukukeskus.fi

 

Tehtävän kesto

Määräaikainen

Alkamisaika

1.12.2022 tai sopimuksen mukaan.
Tehtävässä noudatetaan työehtosopimuksen mukaista koeaikaa.

Tehtävä päättyy

31.12.2023

Määräaikaisuuden syy

vanhempainvapaan sijaisuus

 

Lukukeskus-Läscentrum ry
Villa kivi
Linnunlauluntie 7, 00530 Helsinki
www.lukukeskus.fi

 

Kurkista Lukukeskuksen historian moninaisiin vaiheisiin videolla