Etusivu > Uutiset >

Kirjallisuus ja lukeminen työelämän voimavarana

Kirjallisuus ja lukeminen työelämän voimavarana

Lukukeskus on mukana Work goes happy -työelämätapahtumassa.

Lukukeskuksen toiminnanjohtaja Ilmi Villacís esiintyy Work goes happy -tapahtumassa keskiviikkona 10.11. klo 13.25 Inhimillinen pääoma-lavalla yhdessä kirjailija JP Koskisen kanssa. He keskustelevat luovuudesta työelämän voimavarana ja siitä, kuinka lukeminen ja kirjallisuus ruokkivat luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja. Ohjelma striimataan.

Lukukeskus on paikalla tapahtumassa myös näytteilleasettajana. Tule noutamaan osastoltamme (osasto 14) vinkkejä lukevaan työpaikkaan ja keskustelemaan kanssamme kirjallisuuden mahdollisuuksista työelämässä!

Work goes happy on työelämän kehittämiseen ja työhyvinvointiin keskittyviä tapahtumakokonaisuus. WGH Helsinki järjestetään tänä vuonna 10.11. Tapahtumapaikkana on ensimmäistä kertaa WGH-historiassa Helsingin Musiikkitalo. Katso koko ohjelma.

Neljä vinkkiä parempaan työpaikkaan

1. Kirjailija on luovan ajattelun ammattilainen. Kutsu inspiroiva kirjailijavieras strategiatyön sparraajaksi tai TYKY-päivän tunnelman luojaksi.

2. Työviikkoa rauhoittaa yhteinen lukutunti. Työporukan lukupiiri luo yhteisöllisyyttä ja antaa uusia keskustelunaiheita.

3. Kirjapaketit ja lukuaikapalvelut ovat ilahduttavia ja virkistäviä työsuhde-etuja.

4. Lukutaidon ylläpitäminen on koko yhteiskunnan vastuulla. Lukutaidon edistäminen on vaikuttavaa yhteiskuntavastuutyötä.

Kutsu yhteistyöhön

Lukukeskus on kokenut kumppani monenlaisiin kampanjoihin ja hankkeisiin. Olemme luotettava ja kustannustehokas toimija. Vahva hankeosaaminen varmistaa toiminnan onnistumisen, laajan näkyvyyden ja sujuvan etenemisen. Yhteistyö Lukukeskuksen kanssa on yritykselle helppoa. Olemme toimineet yhteistyökumppaneina mm. UPM:n, Helsingin kaupungin ja Elisan kanssa.

Lukutaitohanke on helppo tapa vaikuttaa tulevaisuuteen. Jokainen teko lukemisen puolesta on teko kohti parempaa maailmaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, mietimme yhdessä parhaan tavan vaikuttaa

Emmi Jäkkö | Kehittämispäällikkö, puh. 050 563 8998, emmi.jakko(a)lukukeskus.fi