Etusivu > Uutiset >

Lukukeskuksessa syksyllä henkilöstömuutoksia

Lukukeskuksessa syksyllä henkilöstömuutoksia

Lukukeskuksen työ lukemisen ja lukutaidon hyväksi on jatkunut vilkkaana alkusyksystä. Sillä välin henkilökuntaan ja työtehtäviin on tullut joitakin muutoksia.

Lukukeskuksen talous- ja hallintovastaavana aloitti elokuun alussa Maija Nybäck.

Hankeassistentti Suvi Alanko työskentelee hankkeissa sekä virtuaalisten kirjailijavierailujen tuottajana.

Lukukeskuksen ruotsinkielisenä osa-aikaisena tuottajana toimii Jonatan Kunnas.

Lukukeskuksen talous- ja hallintovastaavana aloitti elokuun alussa Maija Nybäck.

Hankeassistentti Suvi Alanko on työskennellyt viime syksystä hankkeissa sekä virtuaalisten kirjailijavierailujen tuottajana. Suvi jatkaa samojen tehtävien parissa myös tänä syksynä.

Lukukeskuksen ruotsinkielisenä osa-aikaisena tuottajana toimii Jonatan Kunnas, joka työskentelee ruotsinkielisen viestinnän ja virtuaalisten kirjailijavierailujen parissa. Ruotsinkielisistä hankkeista ja kirjailijavierailuista vastaa tuottaja Barbro Enckell-Grimm.

Ilmi Villacís jatkaa Lukukeskuksen toiminnanjohtajana.

Emmi Jäkkö on toiminut Lukukeskuksen kehittämispäällikkönä. Syyskuun alusta hän on ollut vastuussa viestinnästä ja hankkeiden kehittämisestä viestintä- ja kehittämispäällikön ominaisuudessa. Emmi on toiminut myös aiemmin Lukukeskuksen viestintäpäällikkönä. Lukukeskuksen viestintää hoitaa myös tiedottaja Elisa Grönholm.

Suomenkielisestä kirjailijavierailutoiminnasta vastaa ohjelmapäällikkö Ulla Arkoma.

Lukukeskuksen julkaiseman kritiikin verkkolehden Kiiltomadon päätoimittajana on viime syksystä toiminut Ville Hämäläinen  ja ruotsinkielisen Lysmaskenin toimittajana Camilla Lindberg.

Nuorten kirjallisuuslehti Lukufiiliksen päätoimittajana toimii Emmi Jäkkö ja toimituspäällikkönä Elisa Grönholm. Toimitussihteerinä on Sofia Blomberg.