Etusivu > Uutiset >

Lukukeskus hakee osa-aikaista taloushallinnon assistenttia

Lukukeskus hakee osa-aikaista taloushallinnon assistenttia

Lukukeskus on lukutaidon ja kirjallisuuden asiantuntijajärjestö, joka puolustaa kaikkien tasa-arvoista oikeutta lukemiseen ja lukutaitoon. Kokoamme tietoa lukemisesta ja lukutaidosta ja toimimme asiantuntijana kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Toteutamme lukemista edistäviä kampanjoita ja hankkeita, välitämme kirjailijavierailuja ja julkaisemme kahta kirjallisuuslehteä.

Haemme nyt osa-aikaista taloushallinnon assistenttia yhdistyksemme hallinnon monipuolisiin tehtäviin. Toimit talous- ja hallintopäällikön työparina ja osana koko Lukukeskuksen työtiimiä.

 

Mahdollisia työtehtäviäsi ovat:

  • Laskutus
  • Ostoreskontran hoito
  • Matkalaskujen ja kirjailijavierailupalkkioiden käsittely
  • Raportointi
  • Yhteydenpito sidosryhmien kanssa talousasioissa
  • Muut avustavat hallinnon tehtävät

Työn sisältö räätälöidään tilanteen mukaan ja saat kaikkiin tehtäviin hyvän perehdytyksen. Sinulla ei tarvitse olla pitkää työkokemusta, vaan tärkeämpää on halu oppia ja tarttua työhön.

 

Toivomme sinulta:

  • Tiimityötaitoja
  • Oma-aloitteisuutta
  • Tarkkuutta
  • Ymmärrystä taloushallinnon perustoiminnasta ja kirjanpidon perusteista

Eduksi on myös, jos sinulla on kiinnostusta lukemista ja kirjallisuutta kohtaan, hyvä ruotsin kielitaito ja kokemusta Procountor-taloushallintaohjelmiston käytöstä.

 

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2023 asti, mutta mahdollisesti se voi jatkua pidempäänkin. Työtuntien määrää ja ajankohtaa voidaan sopia niin, että voit esim. opiskella työn ohessa. Keskimääräinen työaika on noin yksi työpäivä viikossa. Kiireaikamme sijoittuvat maalis-toukokuulle sekä loka-joulukuulle, jolloin toivomme, että voit tehdä suurempia tuntimääriä. Kesällä puolestaan töitä on vähemmän. Käytössämme on hybridityömalli, joten etätyöt sujuvat myös joustavasti alkuperehdytyksen jälkeen.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen maija.nyback@lukukeskus.fi. 29.1.2023 klo 22:00 mennessä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Haastatteluja pidetään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa heti!

 

Lisätietoja: Maija Nybäck, maija.nyback@lukukeskus.fi

Työpaikan osoite: Villa Kivi, Linnunlauluntie 7, Helsinki

Työ alkaa: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työaika: osa-aikainen, noin 5-10 h / viikko, räätälöitävissä

Työn kesto: 31.12.2023 asti

Haku päättyy: 29.01.2023 klo 22:00

Jätä hakemus: maija.nyback@lukukeskus.fi