Etusivu > Uutiset >

Lukukeskus vahvistaa taloushallintoaan

Lukukeskus vahvistaa taloushallintoaan

Lukukeskuksessa on aloittanut kevään 2024 aikana uusia työntekijöitä, ja vanhojen työntekijöiden työnkuvia on järjestelty uudelleen.

Lukukeskuksen uutena talous- ja hallintopäällikkönä on aloittanut toukokuussa Pauliina Dockery. Pauliinalla on vankka kokemus talous- ja henkilöstöhallinnon työtehtävistä sekä yksityiseltä sektorilta että järjestöpuolelta. “On hienoa päästä osaksi tätä tehokasta tiimiä ja työskentelemään näin merkityksellisten asioiden puolesta”, Pauliina kertoo.

Osa-aikainen taloushallinnon assistentti Annika Ahlstedt aloitti tehtävässään maaliskuussa. Annikan työtehtäviin kuuluu kirjailijavierailujen laskutus ja kirjailijoiden palkkioiden maksu.

Kirjailijavierailutiimi palvelee kirjallisuuden tekijöitä

Suomenkielisten kirjailijavierailujen tuottamisesta ovat vastanneet syksystä 2023 asti Suvi Annola ja Suvi Alanko. Suvit siirtyivät tehtävään muista töistä Lukukeskuksen sisällä.

Suvi Annola tuottaa lapsille ja kouluille suunnatut suomenkieliset kirjailijavierailut. Suvi Annola osallistuu myös kirjailijavierailupalvelun laskutuksen tehtäviin.

Suvi Alanko vastaa aikuisyleisölle suunnatuista suomenkielisistä kirjailijavierailuista. Tämän lisäksi Suvi Alanko vastaa kirjailijoiden tietojen päivityksistä palvelussa.

Ruotsinkielisten kirjailijavierailujen tuottajana jatkaa Barbro Enckell-Grimm. Vuodesta 2010 Lukukeskuksen tuottajana työskennellyt Barbro on Lukukeskuksen tämänhetkisen henkilökunnan pitkäaikaisin työntekijä.

 

Lukukeskuksen koko henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä.