Etusivu > Uutiset >

Työtä tarjolla: Kiiltomato.net päätoimittaja

Työtä tarjolla: Kiiltomato.net päätoimittaja

Lukukeskus etsii kirjallisuuskritiikin verkkolehdelle Kiiltomato.net päätoimittajaa.  Tehtävään kuuluu lehden journalistisesta linjasta ja sisällöstä vastaaminen ja kehittäminen. Päätoimittaja ylläpitää avustajaverkostoa ja toimituskuntaa sekä tilaa, editoi ja julkaisee suomenkieliset kritiikit ja pääkirjoitukset. Lisäksi päätoimittaja vastaa Kiiltomadon sosiaalisen median kanavista.

Hakemallamme päätoimittajalla on journalistisen osaamisen lisäksi tuntemus suomalaisen kirjallisuuden kentästä. Näkemys ja kokemus journalistisista kehitysprosesseista katsotaan eduksi. Toivomme, että päätoimittaja kehittää lehteä eteenpäin itsenäisellä otteella yhteistyössä Lukukeskuksen kanssa.

Päätoimittajan kanssa solmitaan toimeksiantosopimus, ja palkkaus vastaa noin viikon kokoaikaista työaikaa kuukaudessa. Päätoimittaja palkataan määräajaksi 4 vuodeksi ja hänen toivotaan aloittavan tehtävässä viimeistään 1.9.2020.

Lähetäthän hakemuksen ja ansio/julkaisuluettelon 27.5. klo 16.00 mennessä ilmi.villacis@lukukeskus.fi . Kerro hakemuksessasi myös oma näkemyksesi lehden tulevaisuudesta.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Saara Oranen 044 566 1903, saara.oranen@lukukeskus.fi (kysymykset työtehtävän sisällöstä) tai toiminnanjohtaja Ilmi Villacis 040 830 5936 (työsuhteeseen ja sopimukseen liittyvät kysymykset).

Kiiltomato.net on kirjallisuuskritiikin verkkolehti, joka nostaa esille monipuolisesti laadukasta kotimaista ja ulkomaista kauno- ja tietokirjallisuutta. Kiiltomato arvioi noin 200 teosta vuosittain. Lehteä tekee päätoimittaja yhdessä ruotsinkielisen päätoimittajan ja laajan avustajaverkoston kanssa. Julkaisijana toimii Lukukeskus. Lisätietoja Lukukeskuksen toiminnasta: www.lukukeskus.fi

Kiiltomato.net