Etusivu > Uutiset >

Lukukeskuksessa tehtävämuutoksia

Lukukeskuksessa tehtävämuutoksia

Lukukeskuksen työ lukutaidon, lukemisen ja kirjallisuuden edistäjänä jatkuu vuonna 2020 väliaikaisilla ja pysyvillä tehtävänmuutoksilla.

Toiminnanjohtaja Ilmi Villacis jää virkavapaalle 3.1. ja palaa tehtäväänsä 2.3. Toiminnanjohtajan sijaisena toimii kehittämispäällikkö Emmi Jäkkö.

Emmi Jäkkö siirtyy kehittämispäällikön tehtävään viestintä- ja hankepäällikön tehtävistä. Viestintäpäällikkönä jatkaa Saara Oranen, joka palaa vanhempainvapaalta 2.1. alkaen. Emmi Jäkkö vastaa kehittämispäällikkönä hankkeiden kehittämisestä, hankeviestinnästä ja -yhteistyöstä. Saara Oranen vastaa viestintäpäällikkönä Lukukeskuksen viestinnästä ja mediayhteyksistä. Viestintätiimiin kuuluu myös tiedottaja Elisa Grönholm.

Kirjailijavierailutoiminnasta vastaavat ohjelmavastaava Ulla Arkoma sekä ruotsinkielisten kirjailijavierailujen tuottaja Barbro Enckell-Grimm.

Lukukeskuksen talousasioista vastaa talouspäällikkö Sini Lindberg.

Lukukeskuksen julkaiseman kritiikin verkkolehden Kiiltomadon päätoimittajana jatkaa Aleksis Salusjärvi ja ruotsinkielisen Lysmaskenin toimittajana Ann-Christine Snickars.

Nuorten kirjallisuuslehti Lukufiiliksen päätoimittajana toimii Saara Oranen ja toimituspäällikkönä Elisa Grönholm.

Mun tarina -hankeen taiteellisena vastaavana ja koordinaattorina toimii Aura Nurmi.