Etusivu > Uutiset >

Lukukeskus hakee taloushallinnon assistenttia

Lukukeskus hakee taloushallinnon assistenttia

Lukukeskus on lukutaidon ja kirjallisuuden asiantuntijajärjestö, joka puolustaa kaikkien tasa-arvoista oikeutta lukemiseen ja lukutaitoon. Kokoamme tietoa lukemisesta ja lukutaidosta ja toimimme asiantuntijana kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Toteutamme lukemista edistäviä kampanjoita ja hankkeita. Välitämme kirjailijavierailuja ja julkaisemme kahta kirjallisuuslehteä.

Haemme talousassistenttia yhdistyksemme monipuolisiin tehtäviin. Toimit talous- ja kehittämispäällikkömme työparina ja osana koko Lukukeskuksen työtiimiä.

Työtehtäviäsi ovat:

  • Laskutus sekä matkalaskujen ja kirjailijavierailupalkkioiden käsittely
  • Ostoreskontran hoito, raportointi sekä muut hallinnolliset tehtävät sopimuksen mukaan
  • Ohjeiden mukaan tehtävät kilpailutukset ja projektibudjetin päivitys
  • Muut avustavat tehtävät

Työn sisältöön voi vaikuttaa ja saat kaikkiin tehtäviin hyvän perehdytyksen. Sinulla ei tarvitse olla pitkää työkokemusta, vaan tärkeämpää on halu oppia ja tarttua työhön.

Toivomme sinulta:

  • Hyvää ruotsin/suomen kielen taitoa
  • Oma-aloitteisuutta
  • Tarkkuutta
  • Ymmärrystä taloushallinnon perustoiminnasta ja kirjanpidon perusteista
  • Tiimityötaitoja

Eduksi on myös, jos sinulla on kiinnostusta lukemista ja kirjallisuutta kohtaan ja kokemusta Procountor-taloushallintaohjelmiston käytöstä. Työyhteisömme ja toimintamme on kaksikielisiä, mutta perehdytys ja työjärjestelmä toimivat suomeksi.

 

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2024 asti, mutta todennäköisesti töitä voidaan tarjota myös pidempään. Työ on osa-aikainen 50% työajalla ja sitä voi tehdä alun perehdytyksen jälkeen osin myös etänä.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen maija.nyback@lukukeskus.fi 6.3.2024 klo 22:00 mennessä. Mainitse hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Haastatteluja pidetään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa heti!

 

Yhteystiedot: Kehittämispäällikkö Maija Nybäck, maija.nyback@lukukeskus.fi
Työpaikan osoite: Villa Kivi, Linnunlauluntie 7, Helsinki. Osin etänä.
Työ alkaa: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työaika: osa-aikainen, 50%
Työn kesto: 6kk-1v
Haku päättyy: 6.3.2024 klo 22:00

 

 

Kuva ja lisenssi: Wikimedia Commons